17/6/09

17/6/2009 Τετάρτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Αρκετοί από εσάς ετοιμάζεστε για διακοπές, είτε διαρκείας είτε ακόμα και μια καλοκαιρινή ανάπαυλα. Φροντίστε τα πρακτικά θέματα προκειμένου να μην ανατρέψουν το πρόγραμμά σας κάποια απρόοπτα περιστατικά.


ΤΑΥΡΟΣ

Η αναμονή της επίσκεψης ή της φιλοξενίας ενός φιλικού προσώπου μπορεί να σας κινητοποιήσει δημιουργικά. Ευνοϊκή μέρα για βελτιώσεις και αλλαγές στο χώρο της κατοικίας σας, αλλά και για εργασιακή ανάπτυξη.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια επαγγελματική επικοινωνία είναι δυνατόν να πάει πολύ καλλίτερα από ότι θα περιμένατε, ακόμα κι αν συνοδευτεί από αλλαγές σε ότι είχατε προσχεδιάσει. Πάρτε χρόνο και επεξεργαστείτε τις καινούργιες εξελίξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναστατώσεις γύρω από θέματα εκτάκτων εξόδων, οφειλών ή και αναστολή κάποιων αναμενόμενων εσόδων μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα. Σε κάθε περίπτωση θα βοηθηθείτε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση.


ΛΕΩΝ

Μια απότομη οικονομική τροπή μπορεί σήμερα να σας εκνευρίσει ή να σας δώσει ικανοποίηση. Σε όσους «τραβηχτεί το χαλί κάτω από τα πόδια», κρατηθείτε από την αισιοδοξία σας και οι υπόλοιποι «ανοίξτε τα φτερά σας» για μακρινούς ορίζοντες!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το αδιέξοδο στις προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να μετατραπεί σε δημιουργικότητα στα πλαίσια της καθημερινότητας και της εργασίας σας. Εξετάστε τις προοπτικές.


ΖΥΓΟΣ

Μια στροφή στην καθημερινότητά σας και οι, εκ των πραγμάτων, αλλαγές που συμβαίνουν στην προσωπική σας σχέση, θα διευκολύνουν τη δημιουργικότητά σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εξάρτηση της δημιουργικότητάς σας από το κλίμα που επικρατεί στην οικογενειακή σας κατάσταση, μπορεί να λειτουργεί σαν υπεκφυγή στην αναβλητικότητα που έχετε απέναντι στα πραγματικά προβλήματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο προσανατολισμός σας σε χαλαρές και επιπόλαιες σχέσεις, μπορεί, μεν, να καλύπτει την ανάγκη σας για αλλαγή παραστάσεων, όμως σας εμποδίζει να αναπτύξετε στάση ευθύνης απέναντι στα σοβαρά ζητήματα της ζωής σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια δύσκολη επικοινωνία με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας ίσως να αλλάξει το συνολικό κλίμα που επικρατεί. Η πιθανότητα ενός προβλήματος υγείας μπορεί, τελικά, να αποβεί ευεργετικό στις οικογενειακές σας σχέσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να σκεφτείτε σοβαρά το περιεχόμενο μιας συνάντησης, από την οποία εξαρτώνται κάποιες οικονομικές λύσεις. Είναι απαραίτητη η ανατροπή μιας υπάρχουσας κατάστασης, που σας εμποδίζει να αναπτυχθείτε στον επαγγελματικό και ερωτικό τομέα της ζωής σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Αυτές τις μέρες, αρκετοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε απροσδόκητες εξελίξεις στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα. Ίσως να χρειαστούν αλλαγές σε χώρο κατοικίας ή εργασίας, είτε με ανακαίνιση είτε με μετακόμιση.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου