16/6/09

16/6/2009 Τρίτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Οι απότομες αλλαγές στη διάθεσή σας, μαζί με κάποιες ανατρεπτικές εξελίξεις θα σας προσγειώσουν απότομα σε μια πραγματικότητα, που συνεχώς χρειάζεται την προσεκτική δραστηριοποίησή σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Θα δυσκολευτείτε να ρυθμίσετε ικανοποιητικά σήμερα τις συναισθηματικές σας αναστατώσεις, μιας και προοιωνίζουν σημαντικές αλλαγές σε θέματα προσωπικών σχέσεων και οικονομικών.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετοί από εσάς, ίσως σήμερα να αντιμετωπίσετε αναποδιές και ανατροπές σε προγραμματισμούς, που αφορούν στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Ένα «γύρισμα της τύχης» μπορεί να σας φέρει μπροστά σε νέες επαγγελματικές καταστάσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι φόβοι σας ότι μπορεί να σας πληγώσουν ή να σας εκμεταλλευτούν μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό και να οδηγηθείτε σε σπασμωδικές κινήσεις.


ΛΕΩΝ

Αρκετά ανατρεπτική μέρα για αρκετούς από εσάς. Τα γεγονότα της ημέρας θα σας πηγαίνουν «μια στο καρφί και μια στο πέταλο» και δύσκολα θα μπορέσετε να έχετε ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα εύνοιας ή ατυχίας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προβλήματα και συγκρούσεις μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα στα εργασιακά σας θέματα. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την πεποίθηση που έχει το περιβάλλον σας πως είστε «το παιδί για όλες τις δουλειές»!


ΖΥΓΟΣ

Αρκετοί από εσάς ίσως να ζήσετε σήμερα κάποιες οικογενειακές και συντροφικές αναστατώσεις. Η αλλαγή στάσης των κοντινών σας προσώπων, αλλά και της δικής σας, μπορεί να ανατρέψουν κάποιες ισορροπίες που είχαν επιτευχθεί με πολύ κόπο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πίεση που σας ασκούν οι τωρινές καταστάσεις μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα ξέσπασμα θυμού, ο οποίος όμως υποστηρίζεται από πολύ σημαντικά επιχειρήματα. Είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα ξαφνιάσματα και οι ανατροπές είναι αναμενόμενα στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις σας, γι΄ αυτό οι χειρισμοί σας χρειάζονται ψυχραιμία. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απροσδόκητες αλλαγές στο κλίμα των εργασιακών σας σχέσεων ίσως να σας δώσουν λύσεις και διεξόδους, εκεί που δεν το περιμένατε. «Η σκληρή γλώσσα της αλήθειας» μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας μακροπρόθεσμα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία απρόοπτων εξόδων μπορεί να εμποδίσει την πρόθεσή σας για μια μικρή απόδραση διακοπών και ξεκούρασης. Το ξεκαθάρισμα ενός φόβου σας μπορεί να σας ξαφνιάσει με το μέγεθος των θεμάτων της ζωής σας, που κρατούσε σε «ομηρία»!


ΙΧΘΥΕΣ

Οι συνειδητοποιήσεις σχετικά με την οριστική απεξάρτηση από μια σχέση που σας γέμιζε φόβους, θα σας ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες στην προσωπική σας ζωή.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου