15/6/09

15/6/2009 Δευτέρα


Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου





ΚΡΙΟΣ
Μετά από ένα ευχάριστο διήμερο είναι αρκετά δύσκολα για το ενθουσιώδες ταμπεραμέντο σας, να βρεθείτε απότομα μπροστά σε θέματα που χρειάζονται πρακτικότητα και γείωση.






ΤΑΥΡΟΣ
Ίσως να παρατηρήσετε ότι αυτή την εποχή η ερωτική και οικονομική σας ζωή παρουσιάζει παράλληλες εξελίξεις. Οι συναισθηματικές αποστάσεις και οι πιθανές απορρίψεις από αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να επηρεάσουν άμεσα την οικονομική σας ζωή.





ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ικανότητά σας να επικοινωνείτε δεν εξαντλείται μόνο στο τι λέτε εσείς, αλλά και στο τι ακούτε από τον συνομιλητή σας. Ίσως αυτά που λέγονται αυτές τις μέρες να έρχονται σε αντιπαράθεση με όσα πιστεύατε, σχετικά




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να φοβάστε ότι το συναισθηματικό σας άνοιγμα μπορεί να γίνει αιτία για να σας παρεξηγήσουν οι αγαπημένοι σας, η τουλάχιστον ότι «θα δώσετε λαβή και δικαίωμα» να σας εκμεταλλευτούν.




ΛΕΩΝ
Δεν φαίνεστε διατεθειμένοι να «ενδώσετε» σε ερωτικές προτάσεις που δεν καλύπτουν στο ελάχιστο τη συναισθηματική σας ιδιομορφία. Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με αυτοσυγκράτηση.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εύθικτοι καθώς είστε, μάλλον «θα πάρετε στραβά» τη συμπεριφορά κοντινών σας ατόμων και ίσως να κλειστείτε κάπως στον εαυτό σας.
Στα επαγγελματικά σας, ίσως να σας αφήσουν μόνους «να βγάλετε το φίδι από την τρύπα»!




ΖΥΓΟΣ
Έχετε όνειρα και ελπίδες για το μέλλον, όμως, κοιτώντας τις συνθήκες με πρακτικό μάτι, θα χρειαστεί να αναβάλλετε ή να προγραμματίσετε για αργότερα ορισμένες δραστηριότητες που θα σας έδιναν χαρά.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν σας αρέσει ιδιαίτερα να σας επιβάλλει κάποιος τη γνώμη ή τη θέλησή του. Όμως, οι υπάρχουσες συνθήκες βάζουν εκ των πραγμάτων κάποια όρια, πάνω στα οποία θα πρέπει να πάρετε θέση.




ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες υποχρεώσεις μπορεί να καθηλώσουν αρκετούς από εσάς στο σπίτι, με αγχώδεις σκέψεις και αναζήτηση τρόπων για την αντιμετώπιση των αυξημένων καθηκόντων που είναι σε εξέλιξη. Δύσκολη μέρα για επαφές με δημόσιους και κρατικούς φορείς.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετοί από εσάς μπορεί να συναντήσετε εμπόδια, καθυστερήσεις και αναβολές σε θέματα σπουδών, επικοινωνίας και μετακινήσεων. Μάλλον θα είναι μια κουραστική μέρα.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ακατάλληλη μέρα για να κινηθείτε σε ερωτικά ζητήματα. Ο φόβος της απόρριψης είναι παρών και οι αναστολές σας δεν θα σας επιτρέψουν να είστε όπως θα θέλατε.




ΙΧΘΥΕΣ
Κρατηθείτε σε κάποια συναισθηματική απόσταση από κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, μιας και ακόμα δεν έχετε καταλήξει σε οριστικά συμπεράσματα, για το τι θέλετε ή τι μπορείτε να κάνετε μαζί τους.











Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου