14/6/09

14/6/2009 Κυριακή

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου





Την εβδομάδα που έρχεται, χρειάζονται προσοχή οι σπατάλες και οι υπερβολικές υποσχέσεις. Ευνοούνται οι κινήσεις ανάπτυξης ενώ θα πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε η συγχώρεση και το αίσθημα του δικαίου να συναντηθούν αρμονικά.


ΚΡΙΟΣ

Ερωτική μέρα για αρκετούς από εσάς, γεμάτη με ευαισθησία και συναισθήματα, που μπορούν να μπερδεύουν τη λογική σας αλλά ικανοποιούν τις ψυχικές και πρακτικές σας ανάγκες.


ΤΑΥΡΟΣ

Συγκρατείστε λίγο τα έξοδά σας, μιας και το καλοκαίρι αναμένεται «θερμό», σχετικά με την ευρύτερη οικονομική ζωή. Βρείτε πρακτικούς τρόπους να συνδυάσετε την ερωτική σας ζωή με την δημιουργικότητά σας, που έχει αυξηθεί τον τελευταίο καιρό.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας, η στιγμή είναι κατάλληλη για να διαπραγματευτείτε και να συζητήσετε πιο ανοιχτά τους φόβους που έχετε σε κάποια σχέση σας, ερωτική, φιλική ή συνεταιριστική.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τρυφερή μέρα για αρκετούς από εσάς. Ευαίσθητοι και ευάλωτοι καθώς είστε, μπορείτε να στηρίξετε ή να στηριχτείτε συναισθηματικά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.


ΛΕΩΝ

Ευνοϊκή μέρα για κοινωνική ζωή και «ακτινοβολία». Ένας σχεδόν παράδοξος συνδυασμός από σοβαρότητα, ερωτισμό και ελεγχόμενο αυθορμητισμό μπορεί να σας κάνει σήμερα να γίνετε το κέντρο των εξελίξεων μέσα στο περιβάλλον που θα βρεθείτε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κυκλοθυμία και η διαρκής αλλαγή διαθέσεων του περιβάλλοντός σας ίσως να σας δώσει λανθασμένη εικόνα και να ανταποκριθείτε μέσα σε κάποια νοητική σύγχυση. Ευνοϊκή μέρα για τις ερωτικές και συναισθηματικές σας σχέσεις.


ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για χαλάρωση και ονειροπόληση. Χρειάζεται να αναλάβετε δυνάμεις, όχι μόνο σωματικές, αλλά και ψυχικές, προκειμένου να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας για το μέλλον με αποτελεσματικό τρόπο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για ενίσχυση των συντροφικών και ερωτικών σας σχέσεων. Η πεισματική στάση του συντρόφου σας ίσως να επιδιώκει να σας αποσπάσει μια υπόσχεση σταθερότητας και αναγνώρισης της παρουσίας και της σημαντικότητάς του.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια επαφή μπορεί να σας εξασφαλίσει ή, τουλάχιστον, να σας ανοίξει έναν επαγγελματικό δρόμο, με καλές προοπτικές. Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι για το τι ζητάτε και μέχρι που μπορείτε να υποχωρήσετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας ισχυρός φίλος μπορεί σήμερα να σας δώσει μια καλή συμβουλή για τα οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν. Ευνοϊκή μέρα για να βάλετε σε τάξη αλλά και για να αναζωπυρώσετε τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστη μέρα για τους περισσότερους από εσάς, Η επαφή με φίλους αλλά και καινούργιες γνωριμίες θα σας ανανεώσει και θα ανακουφίσει την ανάγκη σας για ανοιχτή και αντικειμενική ανταλλαγή απόψεων.


ΙΧΘΥΕΣ

Κατάλληλη μέρα για να εισπράξετε συναισθηματική ικανοποίηση, είτε μέσω της ερωτικής σας σχέσης, είτε επειδή θα καλύψετε κάποιες πρακτικές και οικονομικές ανάγκες.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου