13/6/09

13/6/2009 Σάββατο

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Οι αλλαγές παραστάσεων, με φιλικές επικοινωνίες, ευχάριστες συναντήσεις και ταξίδια αναψυχής μπορούν να σας δώσουν αυτό το διήμερο αρκετή χαρά και διασκέδαση. Προσοχή στα περιττά έξοδα.


ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά θέματα και οι τρέχουσες οικονομικές δοσοληψίες θα απασχολήσουν αρκετούς από εσάς σήμερα, παράλληλα με την επαγγελματική ρευστότητα που υπάρχει, ανεξάρτητα σε ποιόν κλάδο απασχολείστε.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστη μέρα, με φιλικές επικοινωνίες, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις. Όμως, παρά το ότι δείχνετε ανοιχτοί, εγκάρδιοι και ερωτεύσιμοι, μάλλον κατακρατείτε φόβους και επιφυλάξεις σχετικά με την εμπιστοσύνη σας σε ερωτικούς και φιλικούς συντρόφους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συγκινήσεις και τρυφερότητα μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά, σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσετε βαθύτερα με αγαπημένα πρόσωπα και να απελευθερωθείτε από κάποιες ενοχές που βαραίνουν τις σχέσεις σας.


ΛΕΩΝ

Ευνοϊκή μέρα για φιλικές ή και ερωτικές συναντήσεις. Ένας καλός συνδυασμός από λεκτική και διαισθητική επικοινωνία και διασκέδαση θα δώσει μια ευχάριστη νότα στην μέρα σας. Η αναγνώριση των ικανοτήτων σας από το περιβάλλον θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για τα εργασιακά σας θέματα. Ίσως να βρεθείτε μπροστά σε αυξημένο όγκο δραστηριοτήτων και στην προσπάθειά σας να αντεπεξέλθετε, να κάνετε λάθη χειρισμών ή κακές εκτιμήσεις.


ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για διασκέδαση, ξεκούραση και ταξιδάκια αναψυχής. Αφήστε το γέλιο, το ερωτισμό και τις θεωρητικές σας αναζητήσεις να βρουν ανταπόκριση και ενθάρρυνση από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι οικογενειακές σας σχέσεις βρίσκονται σε ανακατάταξη και, ενώ, θεωρείτε πως δεν σας αφορούν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει, είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε, τουλάχιστον ως καταλύτες ή μεσολαβητές.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκή μέρα για εκδρομές και περιπετειώδεις εμπειρίες. Ευχάριστη παρέα, νέα πρόσωπα και νέες γνωριμίες, νέες απόψεις και ενδιαφέρουσα ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών θα δώσει έναν τόνο χαράς και ικανοποίησης.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυξημένος όγκος εργασίας σας περιμένει σήμερα, ειδικά όσοι από σας ασχολείστε με μαθησιακά θέματα, επικοινωνίες, μεταφορές και μέσα μαζικής ενημέρωσης.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπερκινητικότητα και οι επαφές με πολύ κόσμο μπορεί να σας προσφέρουν χαρά αλλά, παράλληλα, θα σας κουράσουν μιας και θα πρέπει να είστε συνεχώς σε εγρήγορση, ώστε να ικανοποιήσετε αρκετά διαφορετικές προσδοκίες και ζητούμενα.


ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοϊκή μέρα για προσωπική απόσυρση ή επαφή με πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας καθώς και σε ζητήματα κατοικίας.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου