12/6/09

12/6/2009 Παρασκευή

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Σταθμίστε προσεκτικά τα καινούργια στοιχεία που διαθέτετε, σχετικά με τις εργασιακές σας εξελίξεις, με κριτήριο την πρακτικότητα και την εφικτή άμεση υλοποίηση.


ΤΑΥΡΟΣ

Ακολουθείστε το πρακτικό σας ένστικτο και με βάση αυτό διαχωρίστε τις επιλογές που έχετε, σε εφικτές και μη. Σημειώστε όλες εκείνες τις πλευρές που δεν μπορείτε σήμερα να βάλετε σε εφαρμογή, σαν εναλλακτικές λύσεις για αργότερα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετοί από εσάς ίσως να αντιμετωπίσετε μια σύγκρουση μεταξύ των συναισθηματικών σας προτεραιοτήτων και των πρακτικών δυνατοτήτων να τις υλοποιήσετε. Αναρωτηθείτε πόσο είστε διατεθειμένοι για ριζικές αλλαγές, προκειμένου να ακολουθήσετε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέρα με μεγάλες συγκινησιακές φορτίσεις, για αρκετούς από εσάς. Οι συναισθηματικές σας απαιτήσεις από τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να είναι ανεδαφικές ή τουλάχιστον υπερβολικές.


ΛΕΩΝ

Οι πρακτικές πλευρές της ζωής σας, η εργασιακή καθημερινότητα και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, μπορεί να γίνουν ανασταλτικός παράγοντας για την εκδήλωση της συναισθηματικής και ερωτικής σας διάθεσης.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετοί από εσάς ίσως να έχετε περισσότερες από μία λύσεις στην «εξίσωση» συνθηκών, μπροστά στην οποία βρίσκεστε. Είστε πολύ καλοί στην ανάλυση, όμως θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε από μόνοι σας την κατάλληλη κατεύθυνση.


ΖΥΓΟΣ

Αρκετοί από εσάς αμφιταλαντεύεστε μπροστά στην επιλογή της πορείας που θα πρέπει να πάρετε από δω και πέρα. Οι αυθόρμητες προτιμήσεις σας έρχονται σε σύγκρουση με τις πρακτικές σας δυνατότητες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως δεν είστε ακόμα έτοιμοι να πάρετε ολοκληρωμένες αποφάσεις για την κατεύθυνση της ερωτικής σας σχέσης. Επιλέξτε τα κριτήριά σας και φροντίστε να μην είναι απόλυτα και μονοσήμαντα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετοί από εσάς μπερδεύεστε όταν εμπλέκεται η ερωτική και συντροφική σας ζωή με τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Το κριτήριο «πάμε κι όπου βγει» ίσως δεν είναι το καταλληλότερο στις υπάρχουσες συνθήκες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλο και περισσότερο αυτή η εποχή καλύπτει παλαιότερες ανασφάλειες και συναισθηματικά σας ζητούμενα. Έτσι, σιγά – σιγά αποκαθίσταται η ικανότητά σας να κάνετε επιλογές με λογικούς και πρακτικούς τρόπους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ψυχικές σας αναστατώσεις μπορεί να μπερδέψουν και εσάς και το άμεσο περιβάλλον σας. Ένας φαύλος κύκλος από συναισθήματα, όπως πείσματα, ζήλια και διεκδικήσεις, θα σας προβληματίσει ιδιαίτερα.


ΙΧΘΥΕΣ

Τα πρακτικά εμπόδια, που παράγει η καθημερινότητά σας, μπορεί να αναστέλλουν την ανανεωτική σας διάθεση. Ίσως να χρειάζεστε στήριξη, ώστε να ενισχυθεί η υπομονή και η επιμονή σας για βελτιώσεις.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου