25/5/09

25/5/2009 Δευτέρα

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου

25/5/2009 Δευτέρα


ΚΡΙΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για επικοινωνίες, συναντήσεις και συζητήσεις διαφόρου τύπου. Τα εμπόδια που θα συναντήσετε αφορούν σε επιπόλαιες και άσκεφτες ενέργειες, γι΄ αυτό προετοιμαστείτε με σοβαρότητα και συνέπεια.


ΤΑΥΡΟΣ

Διαχειριστείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας και ξεπεράστε ένα συναισθηματικό ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Οι εξελίξεις σας θέλουν να είστε στο «εδώ και τώρα» και όχι σε μια νοσταλγική αναδρομή στο παρελθόν.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να ξεπεράσετε την αποθάρρυνση που σας προκαλούν κάποιες πλευρές των οικογενειακών και εργασιακών σας θεμάτων και να ακολουθήσετε μια νέα ροή δραστηριοτήτων.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικοινωνήστε και εκτονώστε τα πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα που σας κατακλύζουν, προκειμένου να βρεθούν κανάλια δημιουργικής διοχέτευσής τους και να ησυχάσετε ψυχικά.


ΛΕΩΝ

Ευνοϊκή μέρα για να κλείσετε έναν κύκλο δραστηριοτήτων και να ξεκινήσετε έναν καινούργιο. Τα οικονομικά εμπόδια που μπορεί να συναντήσετε σήμερα είναι περιστασιακά, αρκεί να βγάλετε τα κατάλληλα συμπεράσματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χειριστείτε με λεπτότητα ένα δύσκολο θέμα, που δεν λύνεται μόνο μέσα από επικοινωνιακούς δρόμους. Αποφύγετε να αναλάβετε ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό βάρος εξ ολοκλήρου και βρείτε τη «χρυσή τομή» στην απόδοση ευθυνών.


ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί να ξεπεράσετε το συναισθηματικό σας δέσιμο με πρόσωπα, χώρους και καταστάσεις, προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη χαρά των καινούργιων διαδρομών.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τρόπος διαχείρισης των επαγγελματικών και επικοινωνιακών σας υποθέσεων είναι μάλλον ξεπερασμένος και αναποτελεσματικός. Είναι καιρός να αφήσετε τις παλιές προσκολλήσεις και . . . να βρείτε καινούργιες!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Για αρκετούς από εσάς κλείνει ένας κύκλος εμπειρικής μάθησης και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και ανοίγει ένας καινούργιος. Νέα πρόσωπα, νέες ιδέες έχουν μπει στη ζωή σας και χρειάζονται την προσοχή και το ενδιαφέρον σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για αρκετούς από εσάς μπορεί να κλείσει μια δραστηριότητα που σας ταλαιπωρούσε αρκετό καιρό. Ευνοϊκή μέρα για δημόσιες εμφανίσεις και για επαφή με πολύ κόσμο και ενασχόληση με τα κοινά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προσδοκίες σας για βοήθεια και συμπαράσταση από το σύντροφο ή τους άμεσους συνεργάτες σας ίσως να είναι ανεδαφικές και εμποδισμένες. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και αναπτύξτε τις πρωτοβουλίες και τη δημιουργικότητά σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Ακόμα κι αν σας απογοητεύσουν οι εξελίξεις σχετικά με μια ομαδική δραστηριότητα, στην οποία είστε ενταγμένοι, πάρτε την προσωπική σας ευθύνη και κινηθείτε σε νέες κατευθύνσεις.





Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου