23/5/09

23/5/2009 Σάββατο

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Η κυκλοθυμία και οι αλλαγές στη διάθεσή σας ίσως εξαρτώνται από την δυσκολία να κλείσετε μια συναισθηματική πληγή και να ξεπεράσετε ένα γεγονός που σας πλήγωσε.



ΤΑΥΡΟΣ

Ένας κύκλος συνειδητοποιήσεων μπορεί να κλείσει σήμερα για σας και να ανοίξει ένας καινούργιος. Ευνοϊκή μέρα για να εκτιμήσετε τα γεγονότα της πρόσφατης περιόδου και να προσδιορίσετε την καινούργια σας θέση και κατάσταση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί προσπάθεια για να ξεπεράσετε μια εργασιακή δυσλειτουργία που σας έχει μάλλον αναστατώσει. Τα αίτια ίσως να βρίσκονται στην επιμονή σας σε κάποιες εγωιστικές απόψεις, παρά στην πραγματική ζημιά που προκλήθηκε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καλλίτερα να μιλήσετε σε ανθρώπους, που εμπιστεύεστε και μπορείτε να ανοιχτείτε συναισθηματικά, για όσα σας απασχολούν, παρά να είστε μέσα στην γκρίνια και την μελαγχολία.


ΛΕΩΝ

Μια επενδυτική ή και ερωτική πρόταση σας τριγυρίζει αυτή την εποχή. Οι ευνοϊκές συγκυρίες μπορεί να σας φέρουν μπροστά σε κατευθύνσεις, που ξεπερνάνε και τα καλλίτερά σας όνειρα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για να ολοκληρώσετε πρακτικές εκκρεμότητες και για να τακτοποιήσετε ανοιχτά ζητήματα. Ίσως να βρείτε ενδιαφέρουσα την ενασχόληση με τους τρόπους εφαρμογής κάποιων ιδεών και πρωτοβουλιών σας,


ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για επινοήσεις και εφευρετικές λύσεις που θα σας «λύσουν τα χέρια» στα πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν. Θα έχετε αναλαμπές και ξεκαθαρίσματα σχετικά με κάποιες φοβίες που σας ανησυχούν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για να κάνετε τις απαραίτητες συζητήσεις με συντρόφους και συνεργάτες πάνω σε πρακτικά ζητήματα που αφορούν την κοινή σας ζωή.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ορισμένα πρακτικά θέματα που χρειάζονται λύσεις είναι δυνατόν να κλείσουν σήμερα με γρήγορο και απρόοπτο τρόπο. Οι επαφές και οι επικοινωνίες σας θα έχουν ένα χρήσιμο και άμεσο αποτέλεσμα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα κλίμα οικονομικών βελτιώσεων, παράλληλα με την απαλλαγή σας από κάποιες βαριές ευθύνες, θα σας δώσει ανακούφιση και θα σας επιτρέψει να δείτε με αισιόδοξο μάτι τα επερχόμενα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια θέματα κατοικίας και λειτουργικότητας στους χώρους που κινείστε και εργάζεστε μπορεί σήμερα να πάρουν μια οριστική μορφή. Η εφευρετικότητά σας θα φέρει τις κατάλληλες βελτιώσεις.


ΙΧΘΥΕΣ

Κατάλληλη μέρα για κατανόηση και ολοκλήρωση των σκέψεών σας γύρω από συντροφικά και ερωτικά θέματα. Κάποια καινούργια στοιχεία μπορεί να γίνουν «οι καταλύτες» για να οριστικοποιήσετε τις αποφάσεις σας σχετικά με την πορεία μιας σχέσης σας.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου