20/5/09

20/5/2009 Τετάρτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου

20/5/2009 Τετάρτη


ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να χειριστείτε με ευελιξία κάποια εργασιακά, οικονομικά και νομικά θέματα. Αναβάλετε τις οριστικές λύσεις τους και πάρτε πρακτικά μέτρα ώστε να αποφύγετε την πιθανότητα απώλειας και παραπλάνησης.


ΤΑΥΡΟΣ

Η συνολική κατάσταση αλλά και ο τρόπος που διαχειρίζεστε τις εισπράξεις σας, διευκολύνει την αύξηση των οφειλών σας. Μην κάνετε άσκοπες σπάτάλες και βρείτε τρόπο ενοποίησης του χρέους σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διεύρυνση της προσωπικής σας ακτινοβολίας και επιρροής ίσως να σας φέρει μπροστά σε προτάσεις που δεν μπορείτε να αποδεχτείτε αλλά δεν μπορείτε και να απορρίψετε με σαφή τρόπο. Είστε καλοί στους ελιγμούς, αρκεί να έχετε ξεκάθαρο στόχο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετοί από εσάς έχετε την ανάγκη να εμπλακείτε σε δραστηριότητες με κοινωφελή σκοπό. Αποφύγετε να επιλέξετε τώρα την κατεύθυνση της προσφοράς σας, μιας και είναι πολύ εύκολο να σας παραπλανήσουν.


ΛΕΩΝ

Οι προτάσεις επαγγελματικής συνεργασίας που «πέφτουν στο τραπέζι» αυτή την εποχή, σας ανεβάζουν το ηθικό και σας δίνουν την αισιοδοξία που χρειάζεστε. Μάλλον, όμως, είναι ένας τρόπος για να οδηγηθείτε σε άλλες λύσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιεραρχείστε τις δραστηριότητές σας, ώστε να είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε την αύξηση του όγκου εργασιών που επίκειται. Ανοίγει ο τομέας των επαγγελματικών μετακινήσεων και ταξιδιών.


ΖΥΓΟΣ

Αρκετοί από εσάς βρίσκεστε μπροστά σε μια «αλλαγή σελίδας» της ζωής σας και είναι φυσικό οι φόβοι και οι ελπίδες σας να αναμειγνύονται σε ένα χορό σκέψεων και ενεργειών που θα πρέπει να γίνουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικογενειακά και συντροφικά ζητήματα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη αυτή την εποχή. Θα πρέπει να συντονίσετε το περιβάλλον σας, προκειμένου η κοινή διαβίωση να είναι αρμονική.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισιόδοξες είναι οι επαγγελματικές εξελίξεις και συνδυάζουν ταξίδια, επιμόρφωση και νέες γνωριμίες. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας ίσως να σας κάνει απρόσεκτους και επιπόλαιους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοϊκή μέρα για ευεργετικές εξελίξεις σε θέματα δημιουργικότητας, σπουδών και σχέσεων με τα παιδιά σας. Χρειάζεται προσοχή η διάθεση για σπατάλη και υπερβολές, είτε προέρχεται από εσάς τους ίδιους, είτε από το άμεσο περιβάλλον σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το κλίμα των αλλαγών και των βελτιώσεων στο χώρο της κατοικίας ή της επαγγελματικής σας στέγης μάλλον σας έχει συνεπάρει και σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Προφυλαχτείτε από τις ιώσεις που κυκλοφορούν.


ΙΧΘΥΕΣ

Η αυξημένη διαίσθηση και ευαισθησία σας μπορεί να σας κάνει ευάλωτους σε «όμορφα λόγια» και υποσχέσεις που δεν έχουν πιθανότητα να πραγματοποιηθούν. Κρατείστε επιφυλάξεις.


Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου