5/4/09

OΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ: 2009


OΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ: 2009


Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

ΚΡΙΟΣ :
Από τις 3/2 έως τις 5/6, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θα νιώσετε έντονη ερωτική διάθεση. Η ανάδρομη Αφροδίτη στις 5 του Μάρτη, μπορεί να σας φέρει πίσω παλιές αγάπες. Το Μάιο οι ερωτικές διεκδικήσεις και η μαχητική σας διάθεση, μπορεί να σας κάνουν να έρθετε αντιμέτωπες με προβλήματα. Από τον Αύγουστο μέχρι και τα μέσα του Σεπτέμβρη προσέξτε τα λόγια σας και σκεφθείτε πριν απαντήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ :
Με τον Κρόνο στον πέμπτο σας δεν θα πρέπει να κάνετε επιπόλαιες επιλογές. Προσέξτε τις πράξεις σας και κινηθείτε μετά από ώριμη σκέψη. Ίσως μια σχέση σας, να πάρει φέτος μια πιο επίσημη μορφή. Από τις αρχές Ιουνίου έως τα μέσα του Ιουλίου μπορείτε να δώσετε έμφαση στα ζητήματα καρδιάς. Επίσης, αυτήν την περίοδο, γίνεστε τρυφερές και παράλληλα διεκδικητικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ :
Την πιο ερωτική περίοδο της χρονιάς θα την δείτε να ανατέλλει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Με την είσοδο του Κρόνου στο Ζυγό, θα διαπιστώσετε ότι τα άσκοπα φέρτ δεν θα έχουν καλό αποτέλεσμα. Οι σοβαρότητα και το μέτρο θα χτυπήσουν την πόρτα της καρδιάς σας. ΄Ωρα για ενηλικίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας στα μέσα του Καλοκαιριού, θα ζήσετε στιγμές αγάπης και αφοσίωσης. Ο Σεπτέμβριος μέχρι και τα μέσα του επόμενου μήνα, χρειάζονται την προσεκτική σας ματιά. Διεκδικήστε, όπως ο "σοφός κάβουρας". Μικρά, πλάγια βηματάκια , φέρουν επιτυχές αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ:
Φέτος το περιβάλλον έχει ΄΄βαλθεί΄΄ να σας κατακτήσει. Είναι αλήθεια, ότι δεν πρόκειται να μείνετε ανεπηρέαστες από την υπερπροσφορά. Ο Σεπτέμβριος θα αποδειχθεί μήνας με την πιο έντονη ερωτική διάθεση. Ο Νοέμβριος κι ο Δεκέμβριος, σας κινητοποιεί ερωτικά. Προσέξτε τις υπερβολές και τις εξιδανικεύσεις. Ο Κρόνος στον 2o σας, απαιτεί σταθερότητα και επιλογές κατόπιν ώριμης σκέψης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :
Οι εκπλήξεις και τα περίεργα συνεχίζουν και φέτος με τον Ουρανό στον έβδομό σας. Από τα μέσα του Μαρτίου μέχρι και τα μέσα του Απριλίου, χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές. Μετά τα Καλοκαίρι, τα πράγματα γίνονται πιο ευχάριστα και η Αφροδίτη σας δείχνει την ερωτική της διάθεση. Έτσι, μπορείτε να φέρετε τα πράγματα πιο κοντά στις επιλογές σας, με τον τρόπο που μόνο εσείς γνωρίζεται.

ΖΥΓΟΣ :
Ευδιαθεσία, παιχνιδίσματα και ερωτοτροπίες, θα είναι η κυρίαρχη διάθεση που θα έχετε μέσα σε αυτή τη χρονιά. Το Ανάδρομο πέρασμα της Αφροδίτη μέσα στην φετινή άνοιξη, θα σας φέρει αντιμέτωπες με άλυτες συναισθηματικές υποθέσεις. Σχέσεις από το παρελθόν μπορεί να εμφανισθούν ζητώντας την προσοχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :
Ο Ιούνιος θα αποδειχθεί έντονα ερωτικός μήνας για εσάς. Το πάθος και οι ερωτικές διεκδικήσεις θα δημιουργήσουν καταστάσεις έντονης κινητικότητας στον τομέα που εκ φύσεως γνωρίζεται καλά. Ώρα για ερωτική δράση. Προσέξτε τον τομέα της εποικοινωνίας και προσπαθήστε να μην είστε γίνεται κτητικές και ΄΄πνίξετε΄΄ το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ :
Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος θα ανεβάσουν το θερμόμετρο. Ερωτικά πετάγματα με κάπως όμως πιο σοβαρή αίσθηση ευθύνης αυτή τη φορά. Ίσως είναι η ώρα να επανεξετάσετε ποιες είστε τι ζητάτε και ποιες είναι οι αξίες σας. Ανοίξτε την επικοινωνία σας και προσπαθήστε να δείτε το σύντροφο μέσα από μια πιο εστιασμένη οπτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :
Το κλίμα αλλάζει σοβαρά. Ήρθε η στιγμή να δώσετε στον εαυτό σας την προσοχή που χρειάζεται. Παρόλα αυτά όμως, μην σας φανεί περίεργο εάν δείτε και κάποιους φίλους να έλκονται από εσάς. Η απόφαση είναι δική σας και το τι είναι σωστό να γίνει, θα το κρίνεται εσείς. Υπάρχει η τάση για περισυλλογή και απόδοση δικαιοσύνης μέσα στην τρέχουσα χρονιά. Ο Ιανουάριος και ο Ιούνιος θα είναι οι πιο ερωτικοί μήνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :
Η διάθεση στα ύψη. Ο τρόπος έκφρασης σύνθετος. Ο Ποσειδώνας καθώς παραμένει στο ζώδιό σας αλλά και σε συνδυασμό με τον Δία, σας ωθεί να γίνεται πολυάσχολες και σας βάζει ιδέες για πολλούς συντρόφους ταυτόχρονα. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Φροντίστε τουλάχιστον να λέτε την αλήθεια, για να μην ξεφύγετε εντελώς από τη φύση σας. Εσείς, οι αθεράπευτες αδέσμευτες του ζωδιακού μπορεί φέτος να την πατήσετε. Προσοχή. Τουλάχιστον η επιλογή, να είναι συνειδητή.

ΙΧΘΥΕΣ :
Η νέα χρονιά αρχίζει με ωραίες στιγμές, αλλά από την άλλη ο Κρόνος στον έβδομό σας, δε σας επιτρέπει να έχετε και την ανάλογη ανεμελιά. Το φιλικό περιβάλλον σας στηρίζει αλλά και σας θυμίζει ότι θα πρέπει να γίνεται πιο συγκεκριμένες και εστιασμένες στο εδώ και στο τώρα. Τη φετινή άνοιξη θα γίνεται ιδιαιτέρως κινητικές. Προσοχή στις εντάσεις που προφανώς να προκληθούν την άνοιξη.

2 σχόλια:

  1. Πολύ κατατοπιστικά τα σχόλια και οι παραινέσεις. Αλλά γιατί απυθύνεστε μόνο σε γυναίκες; Και επίσης, για τους άντρες που ανήκουν στα αντίστοιχα ζώδια ισχύουν άλλες ερμηνείες-προβλέψεις;

    Oυρανοκατέβατοι, ωραίος τίτλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σε καλωσορίσουμε στο νέο μας μπλόκ και να σε ευχαριστήσουμε για το ποδαρικό :) !!! Είναι πολύ εύστοχο το ερώτημά σου και θα σου απαντήσω.
    Ναι, πράγματι, υπάρχει κάποια διαφορά και καλό θα ήταν στα επόμενα άρθρα μας να αναφερόμαστε και στους άνδρες. Οι παρατηρήσεις σας είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες, διότι είναι αυτές που θα καλύψουν τα κενά (που τυχόν υπάρχουν).
    Με φιλική διάθεση,
    Κ.Β


    Χαιρόμαστε που σας αρέσει το όνομά μας!!! :)
    Και το δικό σας όνομα όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή